Σας παρακαλούμε, πριν τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας, να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν τη λειτουργία και τη χρήση της ιστοσελίδας – με διεύθυνση www.ecologico.gr – της εταιρείας «ECOLOGICO» και καθορίζουν τόσο τα δικαιώματά μας όσο και τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε εσάς. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης – χρήστης δε συμφωνεί πλήρως με τους παρακάτω όρους, οφείλει να μην προβεί σε χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας παρεχόμενης μέσω της ιστοσελίδας www.ecologico.gr αλλά και, γενικότερα, του περιεχομένου της.

Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία «ECOLOGICO» προσπαθεί και εργάζεται, για να εξυπηρετεί τους πελάτες της έγκαιρα, γρήγορα, και, εν γένει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχοντας άρτια προϊόντα και υπηρεσίες με άριστα αποτελέσματα. Φροντίζει πάντοτε για την ακριβή ενημέρωση σας, αν και επιφυλάσσεται για την πιθανή ύπαρξη λαθών ή ανακριβειών. Επιπλέον, διατηρεί επιφυλάξεις για την παροχή, πάντοτε, του περιεχομένου στης ιστοσελίδας χωρίς σφάλματα ή  διακοπές.  Την ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή αναληθή στοιχεία σε σχέση με αυτά την έχουν αποκλειστικά και μόνο οι προμηθευτές. Δεν έχουμε ουδεμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές προκύψουν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή μη της ιστοσελίδας, τη χρήση της, την αδυναμία παροχής υπηρεσιών, προϊόντων, πληροφοριών που διατίθενται μέσω του ιστοτόπου, όπως, επίσης, και για ενδεχόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα, αφού ο επισκέπτης- χρήστης είναι ενημερωμένος καταλλήλως και, επομένως, η πρόσβασή του στην ιστοσελίδα γίνεται με δική του ευθύνη. 

Τέλος, όσον αφορά την πραγματοποίηση των παραγγελιών, δεν ευθυνόμαστε για προβλήματα που ίσως προκύψουν τόσο από τη διεκπεραίωση ή μη μιας παραγγελίας όσο και την καθυστέρηση παράδοσής της λόγω κωλύματος.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των  φωτογραφιών,  των γραφικών, των  σχεδίων, των κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και, γενικότερα, τα αρχεία στο σύνολό τους που εμπεριέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας «ECOLOGICO» και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας. Συνεπώς, απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, τροποποίηση, διαμόρφωση, μεταγλώττιση, αναδημοσίευση και αποστολή σε οποιονδήποτε υπολογιστή οποιασδήποτε πληροφορίας τόσο στο σύνολό της, όσο και περιληπτικά ή τμηματικά. Εξαιρείται μόνο η αποθήκευση τμήματος περιεχομένου της ιστοσελίδας για προσωπική και όχι για δημόσια ή εμπορική χρήση. 

Τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και φέρουν τα σήματα των εταιρειών, των συνεργατών φορέων, των οργανισμών, των ενώσεων ή εκδόσεων αποτελούν δική τους βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία και γι’ αυτό έχουν οι ίδιοι τη σχετική ευθύνη.

Εγγραφή μελών

Μπορείτε να γίνετε μέλος συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής και μόνο εφόσον έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης και είστε άνω των 18 ετών.  Η εταιρεία «ECOLOGICO» μπορεί να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση μέλους ή να διακόψει τη συμμετοχή κάποιου ως μέλος, αν το κρίνει αναγκαίο και χωρίς να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την κίνηση.

Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας και της αποστολής e-mail

Η χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας μας ή η αποστολή e-mail από μέρους σας για την μεταξύ μας επικοινωνία συνιστά τη συγκατάθεσή σας ότι συμφωνείτε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά, για να σας δίνουμε διευκρινίσεις που χρειάζεστε, αλλά και να σας ενημερώνουμε, και γενικότερα, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Σε περίπτωση που το θεωρούμε αναγκαίο, μπορεί να αξιοποιήσουμε και τη δυνατότητα της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Συμφωνείτε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα, για να προβείτε σε δραστηριότητες που δε συμφωνούν με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας – άρα, παράνομες- αλλά και να αναρτήσετε περιεχόμενο με χαρακτήρα πολιτικό, προσβλητικό, υβριστικό, αναληθή, απειλητικό, προωθητικό, διαφημιστικό, παρενοχλητικό, καθώς και πληροφορίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων ή είναι προσωπικές. Ακόμη, δεν μπορείτε να μεταδίδετε με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο το οποίο φέρει ιούς, αρχεία και προγράμματα με κακόβουλο λογισμικό και γι΄ αυτό μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη, διακοπή ή καταστροφή. 

Όσον αφορά στην επικοινωνία μέσω e-mail, συμφωνείται ότι δεν πρόκειται να προβείτε στην παρουσίαση αναληθών στοιχείων για εσάς, στη χρήση ψεύτικου e-mail, στην αυθαίρετη αποστολή e-mail εμπορικού χαρακτήρα αλλά και e-mail με παράνομο, προσβλητικό, απόρρητο ή σχετικό με προσωπικά ή πνευματικά δικαιώματα περιεχόμενο.

Η εταιρεία «ECOLOGICO» και οι συνεργάτες της δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα προκύψει με τρίτα μέλη που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της, για οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή ή επικοινωνία μαζί τους,  αλλά και για υλικό προερχόμενο από τρίτους με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση που προκύψει νομική διαμάχη μεταξύ της «ECOLOGICO» και τρίτων λόγω περιεχομένου που μεταδώσατε ή άλλης παράνομης δραστηριότητάς σας, δεσμεύεστε να την αποζημιώσετε.

Παραγγελία προϊόντων

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τόσο τηλεφωνικά όσο και ηλεκτρονικά. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει εσείς μέσω της ιστοσελίδας μας να επιλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε και να  καταχωρίσετε τα στοιχεία σας  που θα ζητηθούν. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας σταλεί ένα επιβεβαιωτικό e-mail ότι έχουμε λάβει την παραγγελία. Η επιβεβαίωση αυτή δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το προϊόν είναι απαραίτητα άμεσα διαθέσιμο. Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτό να παραλάβετε άμεσα την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε  μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το εκτιμώμενο χρόνο παράδοσής της. Αν το προϊόν έχει καταργηθεί, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια εναλλακτική επιλογή που υπάρχει και είναι κατάλληλη για εσάς.

Τέλος, η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να παρεμποδιστεί  να σταλεί ταχέως λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αργιών, καθυστέρησης αποστολής του προϊόντος  από τον προμηθευτή ή αδυναμίας επικοινωνίας μαζί σας για την επιβεβαίωση –εφόσον κριθεί αναγκαίο- των στοιχείων σας. 

Τιμές προϊόντων

Όσον αφορά στις τιμές των προϊόντων μας είναι καλό να γνωρίζετε τα εξής:

Οι προσφορές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας διαμορφώνονται με βάση τις τιμές πώλησης των προμηθευτών και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορεί να προβούμε σε μεταβολή των τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποια ειδοποίηση. 

Παραλαβή παραγγελίας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από τα γραφεία μας καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. είτε μέσω των μεταφορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε και στις οποίες, φυσικά, προωθούμε εκείνα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών που είναι απαραίτητα για να καταστεί εφικτή η παράδοση και η εκτέλεση των παραγγελιών σας.   Στην περίπτωση που προκύψει κάποιου είδους φθορά  κατά τη μεταφορά του προϊόντος μέσω ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως και να μας στείλετε σχετικές φωτογραφίες.

Τρόποι Πληρωμής

Ως αποδεικτικό πληρωμής είναι εφικτό να σας δοθεί τιμολόγιο. Τιμολόγιο μπορεί να εκδοθεί σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες, εφόσον δοθούν τα παρακάτω στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Μεταβολή περιεχομένου

Οι πληροφορίες, το περιεχόμενο, η πολιτική απορρήτου, οι όροι και οι προϋποθέσεις  της ιστοσελίδας μπορεί να υποστούν  τροποποιήσεις, διαγραφές και προσθήκες   χωρίς σχετική ειδοποίηση του κοινού και οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Συνεπώς, οι χρήστες- επισκέπτες πρέπει να ελέγχουν περιοδικά, αν έχουν επέλθει σχετικές τροποποιήσεις. Η χρήση της ιστοσελίδας από τον οποιονδήποτε έπειτα από την πραγματοποίηση αυτών των μεταβολών σημαίνει αυτομάτως και την αποδοχή τους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα -οποιαδήποτε στιγμή- αλλαγής, τροποποίησης, αναστολής ή διαγραφής οποιουδήποτε μέρους και λειτουργίας της σελίδας, εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο.

Απορίες και παράπονα

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τη λειτουργία της ιστοσελίδας, το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν διαπιστώσετε κάποια παρατυπία ή παράβαση από τη λειτουργία της ιστοσελίδας συμφωνείτε ότι, πρωτίστως, θα το αναφέρετε στη διαχείριση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, συγκεκριμένα, στη διεύθυνση ecologico.recycle@gmail.com. Δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην άμεση αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος και στην πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής.